Om mig

Vem och vad är jag?

Min utbildning består i grunden av en fil.kand i pedagogik med påbyggnad hälsopedagogik. Vidare är jag utbildad i naturlig face lift (en mix av tibetansk ansiktsmassage och ansiktszonterapi), reflexologiutbildning (zonterapi) där varje karta på vår kropp ger ytterligare fördjupning för att arbeta med mer komplexa hälsofrågeställningar,  mediyogainstruktör samt andningsinstruktör. Är även utbildad i koppning och lymfmassage för att kunna arbeta effektivt med lipödem, celluiter och stopp i lymfflödet. Allt detta vilar på en stabil grund av basmedicin som behövs för att få bli diplomerad.

Jag arbetar även med vägledd meditation och medveten andning för att finna lugn och frisläppa energier som behövs för att leva ett vitalt och närvarande liv.  Andningsträning och meditation har dokumenterat läkande effekt på såväl somatiska postoperativa besvär som vid psykisk instabilitet.

Uppfattningen kring hälsa och vitalitet är ett högst individuellt begrepp och därför anpassas varje samarbete och behandling utifrån klientens unika erfarenhet och livssittuation. Arbetet med att vandra tillsammans mot en hälsosam livsstilsförändring är långsiktig och jag är med mina klienter så länge det behövs.

Att få känna sig vacker även på utsidan är viktigt för välbefinnandet och därför erbjuder jag även ansikts- och kroppsbehandlingar som är utslätande, lyftande, djupt rengörande och fuktgivande. Jag rekommenderar och har till försäljning vitalitetsbefrämjande kosttillskott och högkvalitativa hudvårdsprodukter. Vid problem med håravfall finns även stärkande behandlingar för detta.

Själv tror jag på att lära nytt som ett sätt att hålla sig vital och behålla både fysisk och mental hälsa. Ständiga vidareubildningar ligger mig därför varmt om hjärtat och ni kommer därför att få ta del av mitt utökade utbud vartefter jag vidareutvecklas.