För dig

Behandlingsformer som får dig att må ditt bästa

Reflexologi/zonterapi är en gammal terapiform som klippt och skuren för den moderna människan som vill ha ett kraftfullt instrument för självläkning vid både akut smärta, kroniska smärttillstånd och själslig läkning. Jag arbetar med olika system och kartor på kroppen beroende på hur problemet yttrar sig. Behandlingen sker genom tryck och dragningar med små stavar eller fingrar för att lösa upp spänningar och sätta igång kroppens egen läkning.

Lymfmassage är både bra för att kontinuerligt hålla igång ditt lymfflöde och därigenom minska svullnader, tyngdkänsla och bulliga hårda ärr. Detta ges både som en förebyggande behandling och såklart även efter operationer, både vid ex.vis bröstcancer men även efter plastikingrepp. Vid inplanerade plastikingrepp rekommenderas förebyggande behandling för att slippa missprydande ärr.

Koppning ökar det arteriella blodflödet mycket och är därför en mycket bra metod för att minska celluliter och  lipödem. Regelbunden koppning är att föredra och egen koppning kan även användas hemma mellan behandlingarna, jag säljer då koppor och behandlingsschema så att du kan underhålla resultatet hemma på ett säkert sätt.

Galvanic-Spabehandling för ansikte och kropp är en fantastiskt välgörande upplevelse! Jag arbetar med små maskiner som alstrar galvanisk spänning som samverkar med geleer och ger en djupgående effekt som både djuprengör, tillför fukt och stramar upp och därigenom ger en lyftande effekt. Tre till fem behandlingar  i sträck rekommenderas och sedan underhåll för varaktig effekt men kan också användas som en engångsuppfräschning inför en fest. Behandlingen är skonsam och lämnar inga märken efter sig och du kan direkt både använda make-up och vara ute i solen.

Behandlingarna fungerar också mycket bra vid acne då rengöringen samtidigt som den är mycket djup även tillför fukt, så den lugnar huden istället för att torka ut.

För kroppen fungerar det som djupverkande behandling mot celluliter och bristningar. Jag ger även smärtlindrande muskelbehandling med kroppsapparaten tillsammans med ett djupverkande linement.

Till behandlingarna finns härliga produkter att köpa till för att använda hemma mellan salongsbesöken.

Naturlig face-lift är en kraftfull ansiktsmassage inklusive lymfdränage som ger en härlig lyster. Massagen ökar blodgenomströmningen och du kan bli lite varm och röd, men det försvinner snabbt. Behandlingen passar dig som blivit svullen i ansiktet eller vill ha ett helt naturligt alternativ för att få ett litet lyft och utslätning i huden på ansikte och hals. Behandlingen utförs med en neutral olja för att få lagom friktion mot huden, men kan även utföras med nyponfröolja om man har mycket orenheter. Även här rekommenderas en serie behandlingar först och sedan månatligt underhåll för ett varaktigt resultat.

Medi-Yoga är en framforskad terapeutisk yogaform med program sammansatta för olika tillstånd som man vill behandla/bli av med. Jag tar emot dig enskilt, vi analyserar och kommer överens om vad du klarar av att göra och jag rekommenderar ett program till att börja med som du sedan får tillgång till via cd eller digitalt. Vi följer upp att du blir hjälpt och vi går även igenom programmet tillsammans så du är säker på rörelserna.

Hälsopedagogisk vägledning ger dig struktur, kraft och energi att ta itu med den livsstilsförändring du vill åstadkomma. Sluta röka, få kontroll över ditt ätande, förverkliga en dröm, ta dig ur ett destruktivt beteende eller kanske något annat? Jag arbetar med Motiverande samtal som är en vetenskapligt utprövad metod för att åstadkomma varaktiga förändringar.